НФТИНИ

Национална федерация Техническа индустрия, Наука, Информатика
Твоят синдикален инструмент

Синдикална приемна в гр. Ботевград

На 20.10.2020 г. между 11:00 и 16:00 ч. проведохме Синдикална приемна за членовете на НФТИНИ в гр. Ботевград. Осигурихме правна и икономическа експертиза за всеки въпрос, който ни беше поставен.

Една от основните функции на НФТИНИ е да осигурява експертен потенциал на своите членове – вкл. на терен, чрез организирането на Синдикални приемни. Във връзка с това се възползвахме от един от последните слънчеви дни на годината и предоставихме възможност на всеки от нашите синдикални членове в гр. Ботевград да получи разяснения по свои юридически и икономически въпроси. На разположение бяха наши специалисти в областта на трудовото и осигурителното право, защита от дискриминация, пенсионно осигуряване.

Специална благодарност за Красимир Горанов (председател на нашата Синдикална секция в предприятието на „Сенсата технолоджис България“ ЕООД) – за отличната организация и логистика!

Оставаме на разположение за колегите, които поради неподходящи работни смени или усложнения с транспорта не успяха да дойдат на място в офиса ни на ул. Бенковска №6 – просто се свържете с нас по най-удобния за вас начин!

Какво ни прави различни?

Приятели и партньори