НФТИНИ

Национална федерация Техническа индустрия, Наука, Информатика
Твоят синдикален инструмент

Ела в „Подкрепа“

Да станеш член на НФТИНИ при КТ „Подкрепа“ е лесно, както и да се откажеш. Само че няма да искаш да се откажеш, защото ние сме автентичният синдикат на България – възникнали сме, избираме лидерите си и определяме своите политики „отдолу-нагоре“. Ти си в основата на този процес. Нашата синдикална мисия е да издигаме гласа на работещите хора „нагоре“ към високите етажи на властта и да отстояваме справедливите им искания. Заставаме до теб в защита на твоите права и те каним заедно да утвърждаваме достойнството ти като човек на труда; като един от нас.

В НФТИНИ ти гарантираме, че при нас няма да си сам/а.

НФТИНИ действа в едни от най-перспективните области на българската икономика (Електроника, Електротехника, Автомобилна промишленост, Наука, Информатика), които са епицентър на иновациите и имат стратегическо значение за просперитета на страната ни. Обединява ни значителният експертен опит, натрупан за почти тридесет синдикални години. КТ „Подкрепа“ наброява близо 150'000 членове, заети във всички сфери на българската икономика и работещи по всичи краища на страната.

Като член на НФТИНИ не ти предлагаме друго, освен да вземеш пряко и активно участие в работата на твоята Синдикална секция и на Браншовия синдикат, с който си свързан/а. При нас нищо не идва „от горе“ – всичко е резултат от твоя, от нашия общ труд. Предложи включване в синдикалния дневен ред на всеки въпрос, който те вълнува. Гласувай активно за всяко конструктивно предложение. Избери кой да ни бъде лидер и сам/а стани синдикален лидер, ако се чувстваш готов/а за това. Формулирай нашите политики. Участвай в нашите инициативи. Само така НФТИНИ при КТ „Подкрепа“ ще бъде истинска синдикална организация – такава, каквато я желаеш, създаваш и заслужаваш.

Твоите колеги споделят


Приятели и партньори