НФТИНИ

Национална федерация Техническа индустрия, Наука, Информатика
Твоят синдикален инструмент

СИНДИКАТ

интерактивна книга-игра

Каним те в една интерактивна история, където истинският автор и герой... всъщност си Ти. Ще те въведем в реалистичната ситуация на млад инженер, който току постъпва на нова работа и... Знаеш как е – следват типичните изненади и обрати, и сигурно не случайно ще забележиш сходства със собствения ти опит на работещ човек и с опита на мнозина колеги около теб. В различните сцени ще можеш да вземаш определени решения и ще станеш свидетел на последиците от тях – хубави или прецакващи.

В някои моменти пътя ти ще пресича и съдбата, която разбърква нещата по своему и ни изправя пред неочаквани развръзки. Приготвили сме ти шепа „виртуални зарчета“, които „да хвърлиш“ в такъв случай и да видиш дали ти се е паднало да тържествуваш или да се гръмнеш.

Каквото и да се случи, винаги ще можеш да започнеш отначало и да пробваш нещо различно, за да видиш какво следва по-нататък. Ако желаеш да запазиш мястото, докъдето си стигнал/а, за да продължиш по-късно от там, просто копирай адреса от адресната линия на браузъра и го запази на твоето устройство.

И последно. Нашата синдикална книга-игра представя една реалистична симулация, но не е съвет за правилно поведение в твоя конкретен случай. Ако се сблъскаш със ситуации, подобни на описаните и не си напълно наясно какво правиш, препоръчваме да се посъветваш с опитен синдикалист или специализиран в нашата област адвокат.

Ние, хората от НФТИНИ

Какво ни прави различни?

Приятели и партньори