НФТИНИ

Национална федерация Техническа индустрия, Наука, Информатика
Твоят синдикален инструмент

1 май – празничен концерт „РОК ЗА ТРУДА“

Заповядай на празничен концерт „РОК ЗА ТРУДА“ по случай Деня на труда 1-ви май, организиран от КТ „Подкрепа“ за пореден път в градината до музея „Земята и хората“ в столицата. В 11:00 ч. тръгваме на празнично шествие от пл. Света Неделя, през бул. Витоша и моста зад НДК; първите китари ще пуснат звук от голямата сцена към 12:30 ч. и ще замлъкнат някъде късно през нощта :)

Димитър Манолов (президент на КТ „Подкрепа“) те кани с видеообръщение на нашия традиционен празничен концерт „РОК ЗА ТРУДА“ по случай Деня на труда 1-ви май.

Ще тръгнем в 11:00 ч. от пл. Света Неделя – празничното ни шествие ще премине по бул. Витоша, през моста зад НДК и ще завърши на поляната до музея „Земята и хората“.

Концертът ще започне в 12:30 ч. На сцената ще се качат Васко Кръпката и Подуене Блус Бенд, Влади Тотев и Петър Георгиев-Пешето, Спринт, Атлас, Криза, Конкурент, Милена, Еталон, Коцето Калки и Медикус, Хоризонт, Синдикатът... и още!

Осигуряваме яко озвучаване, щанд за хапване и питие, медицинска грижа (ако някой се вдъхнови прекалено) и места за естествени нужди.

Ако си с автомобил, паркирай някъде в покрайнините на града и ела с метро: до пл. Света Неделя е Метростанция „Сердика“, а до музея „Земята и хората“ – Метростанция „Европейски съюз“.

Доведи колеги и приятели!

Очакваме те!

Какво ни прави различни?

Приятели и партньори