НФТИНИ

Национална федерация Техническа индустрия, Наука, Информатика
Твоят синдикален инструмент

Влез в играта! Синдикална книга-игра

Днес НФТИНИ при КТ „Подкрепа“ пусна в действие първата по рода си Синдикална книга-игра – реалистична симулация на твоята работна среда, в която можеш да избираш какво да се случи и да проследиш последиците от направения избор. Авторът и героят на историята... всъщност си Ти!

Днес НФТИНИ при КТ „Подкрепа“ пусна в действие първата в България интерактивна книга-игра на синдикална тематика. Ще те потопим в реалистична симулация с историята на млад инженер, който е попаднал във фирма с 1'500 работещи в областта на компютърните технологии и електрониката, и се сблъсква с типични ситуации от съвременния делови живот. Ще съумееш ли да защитиш правата си? Ще дръзнеш ли да се застъпиш за интересите на твоите колеги? Това зависи единствено от... Теб!

Докато играеш и се забавляваш, ще обогатиш своята синдикална култура и ще станеш свидетел на последиците от типични решения, които могат да бъдат взети във връзка със синдикалната работа – някои успешни и достойни за уважение, а други – напълно прецакани. Нерятко в хода на събитията се намесва и съдбата с определен процент вероятност да блеснеш или да видиш своя провал.

Специално внимание сме отделили на неприятните изходи от играта, където наши експерти с опит „на терен“ дават с по няколко думи примери от практиката за естеството на допуснатите грешки. Нашата интерактивна история без колебание се нарежда сред ключовите обучителни инструменти на НФТИНИ, достъпни електронно и в .pdf версия за сваляне и разпечатване на хартия.

Влез в играта!

Какво ни прави различни?

Приятели и партньори