НФТИНИ

Национална федерация Техническа индустрия, Наука, Информатика
Твоят синдикален инструмент

Подкрепяме Младежката мрежа

От днес Младежката мрежа ползва технологичната инфраструктура на НФТИНИ – специализирана подстраница на нашя web-сайт с координати за контакт, материали за сваляне и Електронно заявление за членство. Отговорихме положително на искането, отправено към пълноправните колективни членове на Конфедерацията – всеки да съдейства с каквото може.

Младежката мрежа на КТ „Подкрепа“ е асоцииран член на Конфедерацията, обединяващ младите хора до 35-годишна възраст – независимо дали учат или работят, и независимо дали членуват в Синдикатите.

От НФТИНИ отговорихме на техния призив към пълноправните колективни членове на Конфедерацията – всеки да им окаже съдействие с каквото може. Ние можем това – включихме ги към нашата информационна инфраструктура и им предоставяме възможност да ползват нашите технологии за комуникация и координация. Първата видима услуга от наша страна е тяхната специализирана подстраница в сайта ни с техни материали за сваляне; и възможност за Електронно членство. Предстои включване към нашата система за Електронно гласуване и много други... Според техните нужди и искания.

Имай предвид, че като член на КТ „Подкрепа“ автоматично получаваш права като член на Младежката мрежа – ако си по-млад/а от 35 години. Не е нужно да правиш нищо допълнително, освен да драснеш един ред и да се свържеш с младите. Възползвай се! Купонът е много як, а възможностите са неизброими.

Какво ни прави различни?

Приятели и партньори