НФТИНИ

Национална федерация Техническа индустрия, Наука, Информатика
Твоят синдикален инструмент

ABB | 11 септември | автокино за електромобили

На 11.09.2021 г. (събота) от 18:30 ч. „АББ България“ ЕООД в партньорство с АСЕБ организира интересно P.R. събитие – автокино за зрители с електромобили. Заповядай с твоя личен или нает електрически автомобил!

Начало на инициативата е поставено през 2020 г., когато ABB Group и Green.TV учредиха Световния ден на електромобила, като поканиха шофьорите да обещаят online, че следващият техен автомобил ще бъде електрически. Кампанията насочи общественото внимание към стремежа за по-чиста среда чрез преминаване към безвъглеродни, нисковъглеродни и кръгови технологии.

Тази година колегите от АББ в партньорство с Асоциацията на собствениците на електромобили в България (АСЕБ) организират на паркинга при производствената база до гр. Раковски първото на балканите автокино за зрители, които ще дойдат със собствените си или наети електромобили. Ще се излъчи българският филм „Диви и щастливи“ със специалното участие на актьора Александър Сано (също член и съосновател на АСЕБ).

Програмата ще започне от 16:00 ч. с нетуъркинг и изненади, а самата кинопрожекция е от 18:30 ч. Адресът на събитието е с. Стряма 4142, Пловдивско, Индустриален път 1, №18, паркинга на АББ клон Раковски. За удобство на гостите ще бъдат осигурени осем АС зарядни станции и една DC бърза зарядна станция, за да могат нуждаещите се електромобили да попълнят батериите си.

Просто зареди твоя собствен или нает електрически автомобил, или заеми някое от свободните места в електромобила на твои приятели и заповядай на автокино! Местата са ограничени – не пропускай да запазиш място за електромобила си и пътниците в него!

Част от нас, синдикалните членове, които работим в АББ Раковски, също ще дойдем на събитието. Очакваме те!

Какво ни прави различни?

Приятели и партньори