НФТИНИ

Национална федерация Техническа индустрия, Наука, Информатика
Твоят синдикален инструмент

Вземи тематичен подарък от НФТИНИ

Отвори врати нашият online каталог с тематични подаръци. Вземи чаша с тематичен позив по твой избор. Можеш да избереш от нашите предложения или да дадеш идея по твоя мярка.

Пуснахме в действие нашия online каталог с тематични подаръци, които носят послание и разкриват какво мислим. Създадохме технологичен капацитет за отпечатване с висококачествени сублимационни мастила и трансфериране на изображенията върху предмети – засега класически подаръчни чаши, а скоро върху тениски и други подобни. Целта ни е да подкрепим твоята кауза с подходящи послания, разкриващи смисъла на това, на което държиш.

Твоята поръчка ще бъде обработена внимателно от нашите партньори. Ще получиш индивидуално ценово предложение в зависимост от предпочитанията ти. Работата по твой личен проект може малко да оскъпи нещата, но при повече бройки ще получиш отстъпки и доставка за наша сметка. Докато не уточним детайлите и не приемеш изрично нашето ценово предложение, няма да дължиш нищо – така че питай смело!

Като вземаш от рафтовете на нашия online каталог, правиш жест на солидарност и подкрепа към Синдикалната кауза. Тлъст % от постъпленията подпомага усилията на НФТИНИ да отстоява твоите трудови права и икономически интереси.

Благодарим ти!

Какво ни прави различни?

Приятели и партньори