НФТИНИ

Национална федерация Техническа индустрия, Наука, Информатика
Твоят синдикален инструмент

КБФ при НС за ССА: единодушно „ДА!“

Комисията по бюджет и финанси при Народното събрание гласува с 32 гласа „за“ при 0 „против“ и 0 „въздържали се“ да бъде осигурен исканият от нас допълнителен бюджетен трансфер от 5,5 млн. лв. за изравняване на възнагражденията в Селскостопанската академия с тези в БАН и държавните ВУЗ-ове на България. Гласът на НФТИНИ беше чут.

Току що Комисията по бюджет и финанси (КБФ) при Народното събрание (НС) гласува с 23 гласа „за“ при 0 „против“ и 0 „въздържали се“ предложението за допълнителен бюджетен трансфер в размер 5,5 млн. лв. за изравняване на възнагражденията в Селскостопанската академия (ССА) с тези на колегите им в БАН и държавните ВУЗ-ове на България. С много колебания справедливостта възтържествува!

Комисия по бюджет и финанси при НС
(вземане на решението)

Благодарим на всички, които ни подкрепиха – по един или по друг начин! Специална благодарност на тези, които днес застанаха пред загражденията на Народното събрание с логото на кампанията на гърдите си. Специална благодарност и на тези, които тихомълком говориха с народни представители, настояваха да се прояви разбиране и в крайна сметка наложиха едно принципно и отговорно решение.

Днес имаме поредното доказателство, че добре организираната кампания не може да не даде резултат.

Поздравяваме колегите от ССА!

Бъдете вдъхновени и продължавайте да правите това, от което страната ни наистина има нужда!

Какво ни прави различни?

Приятели и партньори